Lactium, la Fira del Formatge Artesà de Vic

Lactium, la Fira del Formatge Artesà de Vic

Els dies 19 i 20 de març de 2016, coincidint amb el tradicional Mercat del Ram, ha tingut lloc la vuitena edició de la fira de formatge artesà Lactium. La qual ha acollit més de 40 parades de formatges i derivats làctics.

La majoria de productors són provinents de Catalunya però també n'hi ha de la Comunitat Valenciana, el País Basc, Aragó, Castella - La Manxa, Castellà i Lleó, Astúries i Balears.

Enguany, des de Lactotex hem fet una col·laboració especial amb la fira, donant així una major visibilitat dels nostres productes tan als productors com a la 8a edició del Concurs de Formatges Lactium, que es va celebrar al Temple Romà i va comptar amb la participació d’uns 150 formatges, els quals es dividien en un total de 6 categories: Formatges frescos, Iogurts, Formatges de vaca, Formatges de cabra, Formatges d'ovella i Formatges blaus. I un jurat format per experts va atorgar tres premis per cada categoria: el Lactium d'Or, el Lactium de Plata i el Lactium de Bronze.


Des de Lactotex fem una valoració molt positiva de la nostra participació a la fira i en destaquem la bona acceptació dels nostres productes per part dels formatgers.

Actualitzat el 2016-09-30 Home, Fires 2276

Categories

Comentaris

sense comentaris

Cerca

Recently Viewed

No products