Enviaments

Els enviaments de caràcter “nacional” i “internacional urgent” es faran diàriament, mentre que els de tipus “internacional bàsic” es faran dos dies a la setmana (dilluns i dijous).

Un cop feta la comanda, cal comptar un dia de preparació.

Les comandes de caràcter “nacional” i “internacional urgent” s’enviaran per l’agència DHL i les comandes de tipus “internacional bàsic” s'enviaran per l’agència SEUR. Ambdues empreses enviaran als clients, per correu electrònic, un enllaç mitjançant el qual podran fer el seguiment de la comanda durant el temps de trànsit.

Poden ocórrer retards en cas que necessitem investigar possibles errors comesos durant el procés de compra o qualsevol altra irregularitat. Per evitar demores, els preguem que s’assegurin de confirmar l'exactitud de tota la informació de facturació i enviament.

Mètodes d'enviament i temps de lliurament

Teixits Torné els ofereix aquestes opcions d'enviament:

Per a comandes nacionals:

- Enviaments a Catalunya, Espanya peninsular, illes Balears

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborables.

- Ceuta i Melilla, Gibraltar

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborables (subjecte a despatx de duanes).

- Portugal

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 3 – 4 dies laborables.

Missatgeria urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 24 – 48 hores (dies laborables).

- Andorra:

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborables.

- Enviaments a les illes Canàries:

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 8 - 11 dies laborables.

Missatgeria urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 4 - 6 dies laborables.

Per a comandes dins de la Unió Europea (excepte illes portugueses, franceses i italianes, així com Suïssa i Noruega):

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 3 - 9 dies laborables (depenent de la distància del país de destinació respecte a Barcelona).

Missatgeria urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 24 – 48 hores (dies laborables).

Per a comandes internacionals fora de la Unió Europea:

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 5 - 30 dies laborables depenent de la destinació.

Missatgeria urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 9 dies laborables depenent de la destinació.

Important: En el càlcul dels terminis de lliurament, s'ha d'excloure el dia en què la comanda és enviada, els caps de setmana i algunes festes locals i/o nacionals.

Opcions d'enviament i tarifes per a comandes web

Teixits Torné S.L. (Lactotex) ofereix el servei de missatgeria urgent a través de l’empresa SEUR. Cal tenir en compte que les dates d’entrega són només estimacions i no podem garantir els terminis de lliurament per a les comandes internacionals.

Poden ocórrer retards en cas que necessitem verificar l’ordre o hi hagi condicions meteorològiques adverses. També es poden produir retards de duana o de la companyia de transports.

Des de l’empresa de missatgeria s’envia al client la informació de seguiment per correu electrònic. De tota manera, el client sempre pot comprovar l'estat de l’enviament al seu compte del nostre web (per a usuaris registrats).

Drets i impostos d'importació

Cal tenir en compte que les comandes internacionals poden estar subjectes a certs drets duaners d'importació, impostos i taxes imposades al lliurament per part del país del client. Aquestes càrregues no s'inclouen en els preus i costos d'enviament que apareixen a Lactotex.

Com a importador de la mercaderia, el client ha de complir les lleis i regulacions locals i pagar tots els drets, impostos i honoraris. En conseqüència, li recomanem que es posi en contacte amb l’oficina de duanes local corresponent per obtenir una estimació dels impostos i drets aplicables al lliurament i per rebre més informació sobre aquesta qüestió.


Recently Viewed

No products