L’empresa

Teixits Torné és una empresa familiar dedicada a la indústria tèxtil la qual fou fundada l’any 1968. Una firma especialitzada en la fabricació de teixits a mida segons les necessitats dels seus clients, la qual ha apostat per la diversificació i l’especialització dels productes.

Des de Teixits Torné apostem per la qualitat dels nostres productes, els quals són millorats contínuament d’acord amb valors ecològics, socials i econòmics.

Oferim un producte de proximitat, fent èmfasi en la innovació, la qualitat i la personalització dels productes, alhora que vetllem per oferir una atenció personalitzada i de proximitat als nostres clients. Això ha fet possible que, després de més de 40 anys d’història, ens trobem a l’avantguarda del sector.

Comprar online

Des de Teixits Torné S.L. (Lactotex) els volem oferir la possibilitat de comprar online tots els nostres productes per elaborar formatges, de la marca Lactotex.

Els oferim un gran ventall de draps, reutilitzables i d’un sol ús, i teles per a l’elaboració artesanal de formatges.

Tots els productes han estat fabricats per Teixits Torné. Durant la fabricació dels quals s’ha portat a terme un seguit de controls de qualitat en cadascun dels processos de fabricació, per tal de garantir als nostres clients una bona qualitat dels productes.

Els nostres draps i teles estan certificats amb la marca Oeko-Tex® Standard 100, la qual garanteix que els productes estan lliures de qualsevol substància nociva per a la salut. Aquest certificat es considera l’etiqueta ecològica líder mundial per a productes tèxtils. Així mateix, cal dir que els productes han estat analitzats i certificats per AITEX.

També els convidem a seguir-nos a Facebook o Twitter @LACTOTEX !

Esperem que puguin gaudir de l’elaboració dels seus formatges artesans!

Preus Web

lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de , és una web de compra online de tot tipus de draps i teles per a l’elaboració de formatges.

Per tal de poder fer les seves compres és necessari que es registri com a usuari o bé com a empresa.

En el cas de ser una gran empresa o bé un distribuïdor té la opció de posar-se en contacte amb nosaltres via correu electrònic ( info@lactotex.com ) per tal que puguem fer-li un pressupost a mida.

Els preus de la nostra web inclouen totes les taxes. 

Enviaments

Els enviaments a nivell “nacional” i “internacional urgent” s’enviaran diàriament, mentre que els enviaments a nivell “internacional bàsic” s'enviaran 2 dies a la setmana (dilluns i dijous).

Un cop feta la comanda s’haurà de comptar un dia per la seva preparació.

Les comandes a nivell “nacional” i “internacional urgent” s’enviaran per l’agència DHL i les comandes a nivell “internacional bàsic” s'enviaran per l’agència SEUR. Ambdues els enviaran per correu electrònic un link mitjançant el qual podran fer el seguiment de la comanda durant el temps de trànsit.

Els retards poden ocórrer si necessitem investigar els errors comesos durant el procés de compra o qualsevol altra irregularitat. Per evitar demores, si us plau, assegurin-se de confirmar l'exactitud de tota la informació de facturació i enviament.

Mètodes d'enviament i temps de lliurament 

Teixits Torné els ofereix les següents opcions d'enviament: 

Per a comandes nacionals: 

-       Enviaments a Catalunya, Espanya peninsular, les Illes Balears 

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborals 

-       Ceuta i Melilla, Gibraltar 

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborals (subjecte a despatx de duanes)

-       Portugal 

Missatgeria bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 3 – 4 dies laborals 

Missatgeria Urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 24 – 48 hores (dies laborals) 

-       Andorra:

Missatgeria Bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborals

-       Enviaments a Canàries: 

Missatgeria Bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 8 - 11 dies laborals

Missatgeria Urgent: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 4 - 6 dies laborals 

Per a comandes dins de la Unió Europea (excepte illes portugueses, franceses, italianes així com Suïssa i Noruega): 

Missatgeria Bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 3 - 9 dies laborals (depenent de la distància del país de destinació respecte a Barcelona)

Missatgeria Urgent:L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 24 – 48 hores (dies laborals 

Per a comandes internacionals fora de la Unió Europea: 

Missatgeria Bàsica: L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 5 - 30 dies laborals depenent de la destinació.

Missatgeria Urgent:L'endemà, després de la data d'enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 9 dies laborals depenent de la destinació.

Important: En el càlcul dels terminis de lliurament, s'ha d'excloure el dia en què la seva comanda és enviada, els caps de setmana i algunes festes locals i/o nacionals.

Opcions d'enviament i tarifes per a comandes web

Teixits Torné S.L. (Lactotex) ofereix el servei de missatgeria urgent a través de l’empresa SEUR. Cal tenir en compte que les dates d’entrega són només estimacions i no podem garantir els terminis de lliurament per a les comandes internacionals.

Els retards poden ocórrer si necessitem verificar el seu ordre o en el cas de condicions meteorològiques adverses o altres retards de duana o de la companyia de transports.

Des de l’empresa de missatgeria s’envia la informació de seguiment per correu electrònic. De tota manera, sempre pot comprovar l'estat del seu enviament al seu compte (per a usuaris registrats).

Drets i impostos d'Importació

Tinguin en compte que la seva comanda internacional pot estar subjecte a certs drets duaners d'importació, impostos i taxes imposades pel seu país al lliurament. Aquestes càrregues no s'inclouen en els preus i costos d'enviament que apareixen a Lactotex.

Com importador de la mercaderia, vostè ha de complir amb les lleis i regulacions locals i pagar tots els drets, impostos i honoraris. En conseqüència, li recomanem que es posi en contacte amb la seva oficina de duanes local per a una estimació dels impostos i drets aplicables que es pugui carregar sobre lliurament i per obtenir més informació.

Modalitats de Pagament

A la nostra botiga online pot triar una de les següents opcions de pagament. Si us plau, tingui en compte que pot passar que depenent de l'opció de pagament escollida, hi hagi algun recàrrec addicional a més de les despeses d'enviament:

1. - Targeta

Mitjançant la el sistema PayPal

2. - PayPal

PayPal és líder en tecnologia antifrau . Optar per fer un pagament amb PayPal , és triar una de les formes de pagament a Internet més segures . Aquest sistema no només pren mesures per protegir la seva informació financera, sinó que també ofereix una àmplia defensa davant pagaments no autoritzats enviats des del seu compte . Cada operació verifica i protegeix les seves dades per augmentar la seva seguretat . Donar-se d'alta en PayPal és gratis per als compradors, té un ús molt senzill i està acceptat en pràcticament tothom .

Aquest sistema té un % de recàrrec sobre el valor de la compra total.

3. - Transferència bancària :

Feu un ingrés o transferència en alguna d'aquestes entitats :

BANC SABADELL

IBAN : ES45 0081 0049 5300 0186 9487

SWIFT : BSAB ES BB XXX

Titular : Teixits Torné S.L.

 

BANCO SANTANDER

IBAN : ES53 0049 0589 8122 1092 9588

SWIFT : BSCH ES MM

Titular : Teixits Torné S.L. 

Un cop realitzat el pagament , pot enviar còpia per correu electrònic a info@lactotex.com  per agilitzar l'expedició del seu enviament. 

Aquest sistema no té cap recàrrec addicional .

Canvis i devolucions

Devolucions

Si no està satisfet amb el producte que ha comprat pot tornar retornar-lo per a un canvi o reemborsament complet (excepte despeses d'enviament) dins dels 15 dies naturals posteriors a la compra. Les devolucions han d'estar sense utilitzar, en la mateixa condició que les va rebre, i amb l'embalatge original.

És important que a la recepció de la seva comanda, inspeccioni l'enviament acuradament primer i asseguri l'estat del mateix. Si hi ha alguna pèrdua o dany, si us plau, cal que es posin en contacte amb nosaltres immediatament el mateix dia a través del correu electrònic: info@lactotex.com, ens enviï fotografies dels desperfectes i marqui en l'albarà del transportista qualsevol defecte visible. No s'accepten devolucions per defecte de transports passades 24 hores de la seva entrega.

Instruccions de devolució

Per a les devolucions, si us plau, segueixin les següents instruccions:

En primer lloc cal notificar el retorn per correu electrònic a l’adreça: info@lactotex.com amb el motiu de la devolució. Nosaltres li enviarem un formulari de devolució el qual haurà d’imprimir i emplenar amb el motiu de devolució. Aquest formulari l’haurà de donar al transportista juntament amb el producte a retornar.

La forma més fàcil de retornar la mercaderia és per correu o qualsevol altra companyia de transports a la nostra adreça (el cost d'enviament ha d'estar pre-pagat pel client). Si prefereix que li recollim la mercaderia, simplement cal que es posi en contacte amb nosaltres per tal que li enviem el missatger per fer la recollida. Aquesta anirà a càrrec del client, caldrà pagar-la al missatger en el moment de la recollida. 

Les devolucions han de ser enviades a:

Teixits Torné S.L.

Camí les Comes, 4

08274 Sant Feliu Sasserra (Barcelona) Spain

Canvis

Seguint la mateixa política que en les devolucions, tots els articles es poden canviar, excepte si és un  producte de fabricació exclusiva per al client.

Sempre i quan el producte no hagi estat utilitzat i estigui en el seu embalatge original.

Aquest canvi s’haurà de notificar per correu electrònic a l’adreça: info@lactotex.com, nosaltres li enviarem un formulari de devolució el qual haurà d’imprimir i emplenar especificant l’article que vulgui canviar i el nou que desitgi comprar.

Un cop rebem el producte retornat li enviarem el nou producte en un termini d’entre 3-7 dies.

La gestió d’enviament s’efectuarà seguint la mateixa política que en el cas de les devolucions. Les despeses d’enviament es poden  aniran a càrrec del client.

Reintegrament de la seva compra

Per tramitar la devolució de l'import de la seva compra, tots els productes han de ser retornats en el seu embalatge original, sense alteracions, incloent totes les etiquetes dels productes. Els draps o teles no poden estar rentats ni utilitzats o tacats.

Teixits Torné no es farà càrrec dels articles retornats en condicions invendibles.

Un cop rebem el producte, i acreditem el seu correcte estat, en el transcurs de 3 a 7 dies li abonarem l’import al número de compte que ens faciliti.

Recordeu que la despesa és d'enviament no és reemborsable.

Condicions d’us

Les presents Condicions Generals d'Ús regulen l'ús dels llocs web: lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.com / lactotex.fr / lactotex.de , propietat de Teixits Torné S.L. , amb domicili a Camí les Comes, 4 08274 Sant Feliu Sasserra, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al tom 22569, Foli 37, full B 39125, inscripció 3, amb número de CIF B60055357.

Es tracta d’una plataforma web de compra on-line de draps i teles per a l’elaboració de formatges fabricats per Teixits Torné S.L.

L'accés a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.com / lactotex.fr / lactotex.de per qualsevol usuari d'Internet implica l'acceptació i compliment de les presents Condicions Generals d'Ús i de qualsevol altra condició particular del producte ofert pel que, amb anterioritat a l'accés i / o utilització d'aquests continguts, l'usuari haurà de llegir atentament les Condicions d'ús.

Usuaris

lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.com / lactotex.fr / lactotex.de és una web d'accés lliure i visita gratuïta per tots els usuaris d'Internet majors de 16 anys, sense necessitat de registrar fins al inici d'una compra.

Les persones que vulguin rebre, periòdicament, a la seva adreça de correu electrònic les ofertes i descomptes disponibles hauran d'acceptar en el seu registre aquesta peculiaritat, la periodicitat de l'enviament d'informació sobre les ofertes o productes no està descrita en les condicions d'ús, encara que no excedirà a més d'1 al dia. Els usuaris que vulguin comprar, han de comptar amb la condició de "Usuari Registrat", la qual s'adquireix completant com a mínim els camps obligatoris marcats amb [*] i enviant el formulari de l'apartat "Registra't" o qualsevol altre formulari enviat per Teixits Torné S.L.

Per defecte, l'usuari registrat rebrà automàticament al seu correu electrònic les ofertes. En el cas de no voler rebre desseleccionar o seleccionar, en l'apartat web "Les meves dades" i "El meu butlletí". En qualsevol cas, l'accés i / o compra dels oferts per Teixits Torné S.L. implica l'acceptació i compliment de les Condicions Generals d'Ús en la versió publicada en el moment en què s'accedeixi al lloc web.

Preus

Els preus presentats a la web inclouen el IVA i els altres impostos que puguin correspondre. Els preus de la web són preus finals. Els Usuaris Registrats que hagin adquirit un producte no hauran d'abonar cap altra quantitat extra al col•laborador o tercer per al gaudi d'aquest, exceptuant impostos duaners i/o transports. .

Pagament

El pagament s'efectuarà per qualsevol de les formes de pagament que accepti en el moment de la visita el client, que poden ser : transferència bancària, Paypal i / o targeta de crèdit.

En el moment que realitza la comanda i / o acceptació de la compra, l'usuari registrat proporcionarà les dades de la targeta de crèdit o dèbit, la data de caducitat, el CVV2 / CVC2 (els 3 dígits de seguretat que consten a la part posterior de la targeta), així com el nom del titular. En el pagament a través del servei o compte PayPal, l'usuari serà redirigit al lloc web oficial de PayPal perquè introdueixi la modalitat de pagament i les dades necessàries per a l'efectivitat del pagament. En qualsevol cas, per a cada compra, l'usuari haurà de proporcionar la informació sol·licitada que serà tramitada de forma segura ja que Teixits Torné S.L. no guarda les dades bancàries en el compte de l'usuari registrat un cop confirmada i finalitzada la compra. L’usuari registrat haurà de notificar a Teixits Torné S.L. qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, mitjançant correu electrònic a: info@lactotex.com, en el menor termini de temps possible perquè Teixits Torné S.L. pugui realitzar les gestions oportunes.

Seguretat

Teixits Torné S.L. compta amb les màximes mesures de seguretat comercialment disponibles en el sector. A més, el procés de pagament funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada mitjançant algoritmes de 128 bits, que asseguren que només sigui intel·ligible per l'ordinador de l'usuari registrat i el del Lloc Web. D'aquesta manera, en utilitzar el protocol SSL es garanteix:

* Que l'usuari registrat està comunicant les seves dades al centre servidor de Teixits Torné S.L. i no a qualsevol altre que intentés fer-se passar per aquest, i * Que entre l'usuari registrat i el centre servidor de Teixits Torné S.L. les dades es transmeten xifrades, evitant la seva possible lectura o manipulació per tercers.

Així mateix, Teixits Torné S.L. manifesta que no té dades confidencials relatives al mitjà de pagament utilitzat per l'usuari un cop està confirmada i finalitzada la compra. Les entitats bancàries amb què Teixits Torné S.L. té signats acords per a la prestació del servei de pagaments a través del que es coneix com "passarel·la segura de pagament on-line", són les úniques que poden tenir accés a aquestes dades a manera de gestió dels pagaments i cobraments. Quan es realitza un pagament, l'usuari registrat és dirigit cap a la interfície segura (https) de l'entitat bancària, on s'introdueixen les dades de la seva targeta i validen l'operació, de manera inaccessible per tercers.

D'acord amb la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que totes les adreces de correu electrònic facilitades per l'usuari registrat seran tractades amb la màxima confidencialitat i per al sol enviament d'un correu electrònic d'invitació a donar-se d'alta a la web, i no seran incorporades als fitxers de Teixits Torné S.L. ,sense el posterior consentiment dels titulars mitjançant el seu previ registre com a usuari web, de manera que qualsevol reenviament d'e-mails serà conseqüència d'una acció o sol·licitud expressa de l'usuari. 

Prestació del servei / lliurament de producte 

Cada compra realitzada per part de l'usuari registrat precisa de l'acceptació de les condicions d’us, mitjançant la marcació de la corresponent casella, i suposa de forma expressa el coneixement i l'acceptació de les condicions particulars i detalls dels serveis i / o productes del Pla adquirit .

Cancel·lació

 

Teixits Torné S.L. només acceptarà les cancel·lacions sol·licitades per correu electrònic: info@lactotex.com  o a través del formulari de consultes de la web. El termini màxim per a una cancel·lació és de 7 dies hàbils establert legalment, no s'acceptaran devolucions per desistiment de compres i / o comandes. En tot cas, l'usuari estarà obligat a fer-se càrrec del cost directe de la devolució del producte o de la cancel·lació del servei. La cancel·lació o baixa del compte no suposa la cancel·lació de les compres efectives realitzades. En el cas de voler donar-te de baixa en lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de , per comoditat teva i facilitar el seguiment, et recomanem que cancel·li el compte quan hagis rebut les teves compres. 

Propietat intel·lectual i industrial

Lactotex és una marca registrada, per la qual cosa queda expressament prohibit qualsevol ús per tercers, de la mateixa o de qualsevol signe identificatiu similar que pugui dur a confusió sobre el seu origen o titularitat, sense prèvia autorització per escrit de Teixits Torné S.L.  Així mateix, la web és un domini registrat per Teixits Torné S.L.; aquest domini no pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia, en connexió amb altres serveis que no siguin de Teixits Torné S.L. de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de Teixits Torné S.L.

Teixits Torné S.L. ostenta tots els drets sobre el disseny i / o contingut d'aquesta pàgina web i, en especial, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, sobre productes, logos, dissenys, marques, noms comercials, botons, arxius de programari, combinacions de colors i dades que s'inclouen al web. S'adverteix als usuaris i visitants que aquests drets estan protegits per la legislació vigent espanyola i internacional relativa a la propietat intel·lectual i industrial. En cap cas l'accés al lloc web implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total ni parcial dels drets atorgats per la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, i sense perjudici de l'anterior, el contingut d'aquest web també té la consideració de programa informàtic, i per tant, li resulta també d'aplicació tota la normativa espanyola i comunitària europea vigent en la matèria. Queda totalment prohibida la reproducció (excepte la descàrrega temporal des del lloc web al disc dur de l'ordinador de l'usuari o als servidors proxy), la còpia, l'ús, la distribució, la reutilització, l'explotació, la realització de segones còpies, l'enviament per correu, la transmissió, la modificació, la cessió o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en aquest web que no hagi estat expressament autoritzat per Teixits Torné S.L. L'usuari s'obliga a usar els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular l' "copyright" i altres dades identificatives dels drets de Teixits Torné S.L. o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d'informació que pogués contenir en els continguts. Així mateix, l'usuari s'abstindrà d'utilitzar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del Lloc Web per remetre publicitat, comunicacions amb fins comercials, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació. Teixits Torné S.L. informa que no concedeix llicència o autorització implícita sobre els drets de propietat intel·lectual i / o industrial o sobre qualsevol altre dret o propietat relacionada, directament o indirectament, amb els continguts inclosos a la web.

Accés i estada a la web. els nostres continguts 

Els usuaris registrats, són íntegrament responsables de la seva conducta en accedir a la informació de la web, mentre naveguin en la mateixa, així com després d'haver accedit. L'usuari web es compromet a observar diligent i fidelment les recomanacions que en el seu moment estableixi Teixits Torné S.L.  relativa a l'ús del lloc web. A aquests efectes Teixits Torné S.L. es dirigirà als usuaris web mitjançant qualsevol mitjà de comunicació a través del lloc web. L'usuari web es compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts que Teixits Torné S.L. posi a la seva disposició, elaborat o no per Teixits Torné S.L., publicat o no sota el seu nom de forma oficial, per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral a l'ordre públic. Els que accedeixin al lloc web han d'observar la legislació aplicable, els codis ètics o de conducta que puguin subscriure, i les normes generals d'ús de la web. D'acord amb aquests, s'abstindran de realitzar conductes que, a títol merament enunciatiu i no exhaustiu:

(A) contravinguin, menyspreïn o atemptin contra els drets fonamentals i llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els tractats internacionals i en la resta de l'ordenament jurídic;

(b) indueixin, incitin o promoguin actuacions delictives, denigrants, difamatòries, infamants, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral i bons costums generalment acceptats a l'ordre públic;

(c) indueixin, incitin o promoguin actuacions, actituds o idees discriminatòries per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició;

(d) incorporin missatges delictius, violents, pornogràfics, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i bons costums generalment acceptats a l'ordre públic;

(e) indueixin o puguin induir a un estat inacceptable d'ansietat o temor ;

(f) indueixin o incitin a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l'equilibri psíquic;

(g) siguin falses, ambigües, inexactes, exagerades o extemporànies, de manera que puguin induir a error sobre el seu objecte o sobre les intencions o propòsits del comunicant;

(h) es trobin protegides per qualsevol dret de propietat intel•lectual o industrial pertanyents a tercers, sense que l'usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l'autorització necessària per dur a terme l'ús que efectua o pretén efectuar ;

(i) violin els secrets empresarials de tercers;

(j) siguin contràries al dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones;

(k) infringeixin la normativa sobre secret de les comunicacions;

(l) constitueixin publicitat il·lícita, enganyosa o deslleial i, en general, que constitueixin competència deslleial;

(m) provoquin, per les seves característiques (com ara format, extensió, etc.) dificultats en el normal funcionament del servei o incompleixin els requisits tècnics o especificacions establertes per a l'accés al lloc web, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir el normal gaudi per altres usuaris. L'usuari web respondrà dels danys i perjudicis que Teixits Torné S.L.   pugui patir com a conseqüència del incompliment de qualsevol de les obligacions aquí determinades. Teixits Torné S.L. es reserva el dret a actualitzar els continguts quan ho estimi convenient, així com a eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés a ells, de manera temporal o definitiva, així com denegar l'accés al web a usuaris registrats que faci un mal ús dels continguts i / o incompleixin qualsevol de les condicions que apareixen en aquestes condicions d’ús. Teixits Torné S.L. informa que no garanteix:

1. Que l'accés al web i / o a les web d'enllaç sigui ininterromput o lliure d'error;

2. Que el contingut o software al que els usuaris registrats, i visitants accedeixin a través del web o de les web d'enllaç no contingui cap error, virus informàtic o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic o causi un altre tipus de dany;

3. L'aprofitament que de la informació o contingut d'aquesta web o webs d'enllaç que els usuaris registrats, usuaris subscriptors o visitants puguin realitzar per als seus propòsits personals.

Responsabilitat Teixits Torné S.L.

a) Responsabilitat pel que fa al contingut

Teixits Torné S.L. s'eximeix de qualsevol responsabilitat respecte a qualsevol decisió adoptada per l'usuari del lloc web com a conseqüència de la informació continguda en ella. Recordeu que les descripcions dels productes o serveis oferts en el lloc web es realitzen d'acord amb la informació proporcionada pels col·laboradors de Teixits Torné S.L.  Les fotografies o vídeos relatius als productes i serveis i els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en la pàgina web de Teixits Torné S.L.  són sobre els productes o serveis reals oferts i posats a la venda per tal de donar la major informació sobre el producte o servei i les seves característiques. No obstant això, es fa expressa menció del seu caràcter divulgatiu i orientador i que aquests no tenen caràcter exhaustiu, motiu pel qual:

(I) Teixits Torné S.L. no garanteix l'exactitud de la informació continguda en les fotografies i il·lustracions facilitades pels seus col·laboradors i, per tant, no assumeix cap responsabilitat sobre la possible inexactitud de les mateixes. (ii) Teixits Torné S.L.   rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació no elaborada directament per Teixits Torné S.L. o no publicada de forma autoritzada per ella sota el seu nom, igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts, així com es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los , limitar-los o impedir l'accés a ells, de manera temporal o definitiva.

Part de la web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinada. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d'assegurar que el material remès per a la seva inclusió en lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de  compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d'aplicació. Teixits Torné S.L.  no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors. Així mateix, Teixits Torné S.L.  té dret a realitzar durant intervals temporals definits, plans per promoure el registre de nous membres en el seu servei. Teixits Torné S.L. es reserva el dret de modificar les condicions d'aplicació de les promocions, prorrogar comunicant degudament, o procedir a l'exclusió de qualsevol dels participants de la promoció en el supòsit de detectar qualsevol anomalia, abús o comportament poc ètic en la participació dels mateixos.

b) Responsabilitat respecte als enllaços a altres pàgines webs (links)

Els enllaços introduïts a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de són de caràcter merament informatiu i, per tant, Teixits Torné S.L. no controla ni verifica cap informació, contingut, productes o serveis facilitats a través d'aquests llocs web. En conseqüència, Teixits Torné S.L. declina qualsevol tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte, en especial el contingut, relatiu a aquestes pàgines.

c) Responsabilitat en el supòsit que aquesta pàgina sigui el destí de l'enllaç introduït en una altra pàgina

Pel que fa als enllaços establerts per altres pàgines a aquest lloc web així com si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitgés establir algun tipus d'enllaç amb destinació al lloc de Teixits Torné S.L. haurà d'atenir a les següents estipulacions:

(A) Només es podrà dirigir a la pàgina d'inici, (b) l'enllaç ha de ser absolut i complet, és a dir, ha de portar l'usuari a la pròpia direcció de Teixits Torné S.L. i ha d'abastar completament tota l'extensió de la pantalla de la pàgina inicial, En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de Teixits Torné S.L., la pàgina que realitzi l'enllaç podrà reproduir de qualsevol manera el lloc web de Teixits Torné S.L., incloure'l com a part del seu web o dins d' un dels seus "frames" o crear un "browser" sobre qualsevol de les pàgines del web. (c) no es donarà cap tipus d'indicació errònia o incorrecta sobre la pàgina de Teixits Torné S.L.. (d) si volgués fer constar algun signe distintiu de Teixits Torné S.L., com marques, logotips i denominació, haurà de comptar amb l'autorització per escrit. (e) el titular de la pàgina que ofereix l'enllaç haurà d'actuar de bona fe i no pretendrà afectar negativament la reputació o bon nom de Teixits Torné S.L. (f) es prohibeix, excepte autorització expressa de Teixits Torné S.L., donar d'alta els elements de text de la marca o del logotip, el nom de domini o la denominació social de Lactotex, com a paraula clau ("metatags" o "metanames") per a la recerca de llocs web realitzada a través de cercadors.

Teixits Torné S.L. no assumeix cap responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web que ofereix l'enllaç. L'establiment de l'enllaç no implica l'existència d'algun tipus de relació, col•laboració o dependència de Teixits Torné S.L. amb el titular d'aquesta pàgina web.

Política de privacitat 

a)    Protecció de dades personals

Per la simple visita a la web, les persones que accedeixin a la mateixa no faciliten informació personal ni queda obligat a facilitar-la. Quan s'hagi de subministrar, el lloc web informa sobre el caràcter voluntari o obligatori del lliurament de dades. Per gaudir de determinats serveis, l'usuari s'ha de registrar. No obstant això, l'ordinador on està allotjada la web utilitza cookies per millorar el servei prestat per Teixits Torné S.L. Aquestes galetes s’instal·len automàticament a l'ordinador emprat pels usuaris registrats i usuaris subscriptors, però no emmagatzemen cap tipus d'informació personal relativa a aquests. Si vostè ho desitja pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de cookies i per impedir la instal·lació de cookies al seu disc dur. Consulteu les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació. (Veure apartat sobre "Utilització de cookies"). En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en transposició de la normativa europea Directiva 1995/46/CE del Parlament Europeu i del Consell , de 24 d'octubre de 1995, relativa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i Directiva 2002/58/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de juliol de 2002, l'informem que les dades personals que ens faciliti en la complementació de qualsevol formulari existent a lloc web lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de, el contacte, o la remissió d'un correu electrònic a qualsevol dels nostres bústies formaran part dels fitxers titularitat de Teixits Torné S.L. i:

1r. - Seran tractats amb la màxima confidencialitat per a la seva gestió administrativa, per donar resposta als mateixos, així com, per a la gestió comercial que ens vinculi, la seva anàlisi comercial i / o l'enviament a través de correu electrònic dels plans, ofertes i descomptes que realitzi Teixits Torné S.L., en el cas que així ho manifesti expressament com usuari subscriptor o per defecte al registre d'usuari registrat, si no ens manifesta la seva oposició expressa amb posterioritat. 2n. - Implica l'acceptació d'aquesta política de privacitat, així com l'autorització a Teixits Torné S.L. perquè tracti les dades personals que ens faciliti. 3r. - Seran tractats adoptant els nivells de seguretat adequats d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, guardant-se les degudes mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, en compliment de la seva obligació de secret, que garanteixen la confidencialitat dels mateixos. 4t. - Les dades del comprador (excepte les bancaries) podran ser comunicades al col·laborador dels productes i serveis adquirits per l'usuari registrat, només un cop s'hagi confirmat l'adquisició, per facilitar l'efectiva i correcta prestació del servei o lliurament del producte per part de l'esmentat col·laborador, com a conseqüència de la lliure i legítima acceptació de la relació jurídica entre comprador i el col·laborador el desenvolupament, compliment i control implica necessàriament la connexió del tractament amb els seus fitxers. 5è. - Teixits Torné S.L.  presumeix que les dades han estat introduïdes pel seu titular o per persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes. L'usuari que faciliti informació de caràcter personal es responsabilitza de la veracitat de les dades facilitades. Si vostè facilita dades personals d'un tercer haurà, amb caràcter previ a la seva inclusió, haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment dels extrems exposats en aquestes condicions d’ús. Respecte aquella informació que sigui remesa per menors de 16 anys, serà requisit imprescindible que el remitent hagi obtingut prèviament el consentiment patern, del tutor o del representant legal perquè les dades de caràcter personal puguin ser objecte de tractament automatitzat.

Depenent del producte o servei adquirit, l’usuari registrat ha de facilitar més o menys dades de forma obligatòria, com poden ser, de manera enunciativa: (i) dades identificatives de DNI / Passaport, (ii) telèfon de contacte , (iii) adreça de lliurament, (iv) adreça de facturació, (v) nom complet o raó social, (vi) adreça de correu electrònic, (vii) qualsevol informació requerida com obligatòria pel col·laborador del producte o servei adquirit. Les dades identificades com complementaries de l'usuari registrat que es demanen a "Les meves dades" són dades a facilitar voluntàriament. Aquestes dades complementaries són per a la segmentació del perfil del consumidor de Teixits Torné S.L.  i seran tractades de conformitat amb els punts anteriors per millorar les comunicacions i relacions comercials amb Teixits Torné S.L., i no seran cedides a cap tercera empresa sense consentiment previ del propi usuari. 

b) Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

La cancel·lació de dades implica el bloqueig dels mateixos i que aquests no puguin ser tractats ni visualitzats per Teixits Torné S.L. ni cap tercer. Sense detriment del que aquí s'ha exposat, informem que alguna informació podrà ser conservada de forma bloquejada per part de Teixits Torné S.L. per al compliment de les seves obligacions legals, com ara responsabilitats contractuals o obligacions fiscals i tributàries. Correspon als usuaris registrats l'actualització de les seves pròpies dades. En qualsevol moment, l'usuari registrat tindrà el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a totes les seves dades personals. Per exercir aquesta facultat l'usuari registrat haurà d'accedir a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de, a l'apartat "Les meves dades" (pestanyes: "donar-se de baixa de Teixits Torné S.L.) o dirigir-se per escrit a Camí les Comes, 4 08274 Sant Feliu Sasserra (Barcelona) o via correu electrònic a contacte info@lactotex.com . Per tant, l'usuari registrat és responsable de la veracitat de les seves dades i Teixits Torné S.L. no serà responsable de la inexactitud d'aquestes. Així mateix, per a qualsevol aclariment sobre aquests drets l'usuari haurà d'accedir a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de i omplir el formulari en aquest sentit a l'apartat "Contacta'ns".

Utilització de cookies

A la nostra pàgina web no hi ha hipervincles que permetin la comunicació de les seves dades a altres pàgines web i tampoc existeixen tractaments invisibles de dades personals. Per a la utilització del Lloc Web és necessària la utilització de cookies (entès com a conjunt de caràcters que s'emmagatzemen en el disc duro o la memòria temporal de l'ordinador d'un usuari quan accedeix a les pàgines de determinats llocs web) Les cookies s'utilitzen amb la finalitat de millorar el servei prestat per Teixits Torné S.L. però no emmagatzemen cap tipus d'informació personal relativa als usuaris, la informació obtinguda és anònima. La informació que Teixits Torné S.L. emmagatzema en el seu equip mitjançant aquest mecanisme consisteix únicament en un nombre que identifica un usuari, la ciutat a la qual va accedir en l'última sessió, a més de preferències com el idioma de navegació preferit i la data en què es va dipositar la galeta. Les cookies ens ajuden a millorar el nostre lloc web ia prestar un servei millor i més personalitzat. En concret, permeten:

* Fer una estimació sobre números i patrons d'ús.

* Emmagatzemar informació sobre les seves preferències i personalitzar el lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.

* Accelerar les seves recerques.

* Teixits Torné S.L. també podrà registrar les seves adreces IP per a diagnosticar qualsevol problema amb el nostre servidor, per a administrar la nostra pàgina web i per analitzar les tendències dels usuaris en general.

Si vostè ho desitja pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de cookies i per impedir la instal·lació de cookies al seu disc dur. No obstant això, si seleccioneu aquesta configuració, potser no pugui accedir a determinades parts del lloc web o no pugui aprofitar d'algun dels nostres serveis. Llevat que hi hagi ajustat la configuració del seu navegador de manera que rebutgi cookies, el nostre sistema produirà cookies quan es connecti al nostre lloc web. Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació. 

Nul·litat

En cas que qualsevol clàusula de les presents condicions d’ús sigui declarada nul·la, la resta es mantindran vigents i s'interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions d’ús. Teixits Torné S.L. podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part de Teixits Torné S.L. o prescripció de l'acció que en cada cas correspongui.

Modificació de les condicions d'ús

Teixits Torné S.L. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, la presentació i configuració del lloc web, així com les presents condicions d’ús. Per això, Teixits Torné S.L. recomana a l'usuari registrat llegir atentament les condicions d’ús cada vegada que accedeixi al lloc web. Els usuaris registrats sempre disposaran de les condicions d’ús en un lloc visible, lliurement accessible per totes les consultes que vulgui realitzar. En qualsevol cas, l'acceptació de les condicions d’ús serà un pas previ i indispensable a l'adquisició de qualsevol producte disponible a través del lloc web. 

Llei aplicable i jurisdicció 

Aquestes condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola. De conformitat amb l'article 29 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, els contractes celebrats per via electrònica en què intervingui com a part un consumidor es presumiran celebrats en el lloc en què aquest tingui la seu Teixits Torné S.L. Els contractes electrònics entre empresaris o professionals, en defecte de pacte entre les parts, es presumiran celebrats en el lloc en què estigui establert el prestador de serveis. En cas de controvèrsia que es derivi de les presents condicions generals i per a la resolució dels conflictes, les parts se sotmeten, a la seva lliure elecció, i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de Teixits Torné S.L.


Recently Viewed

No products