Lactotex

Draps i teles de cotó per a l'elaboració i conservació del formatge

Lactotex és una marca de draps i teles de cotó per a l’elaboració i conservació del formatge, que sorgeix d’una empresa familiar dedicada al tèxtil des de l’any 1968.

La nostra especialitat, durant més de 50 anys d’història, és el desenvolupament del teixit i gasa de cotó.

Tenim com a objectiu principal oferir uns productes de proximitat i bona qualitat per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients.

En el món formatger, el drap de cotó s’utilitza per folrar els motlles durant el procés d’elaboració del formatge. El tramat d’aquest teixit afavoreix el procés de colar la llet quallada, facilita la sortida del sèrum làctic i evita que es tapin els orificis del motlle.

A més, les propietats naturals del cotó afavoreixen la maduració i conservació del formatge, ja que una de les característiques més importants del cotó és la higroscopicitat, la capacitat d’absorció de la humitat que té.

En aquesta web els oferim dos tipus de draps i teles per elaborar formatges: d’una banda, els draps i teles tradicionals reutilitzables de cotó 100% en cru biodegradable; de l’altra, un nou producte, els draps i gasa d’un sol ús, que son de cotó 100% biodegradable i han passat un procés de blanqueig i neteja del cotó.

Cal recordar-los que a part dels productes que poden trobar a la nostra web, podem fabricar teles i draps a mida per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients (sota comanda mínima).


Recently Viewed

No products