Preus web

lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de és un web de compra en línia de tot tipus de draps i teles per a l’elaboració de formatges. Per poder-hi comprar, cal registrar-se com a usuari o bé com a empresa.

En el cas de grans empreses o distribuïdors, es poden posar en contacte amb nosaltres via correu electrònic (info@lactotex.com) perquè puguem fer-los un pressupost a mida. Els preus del nostre web inclouen totes les taxes excepte les relacionades amb duanes.

Enviaments

Els enviaments es faran diàriament. Un cop feta la comanda, cal comptar un dia de preparació.

Les comandes s’enviaran per l’agència Seur. L’empresa enviarà als clients un correu electrònic i/o un missatge de text mitjançant el qual podran fer el seguiment de la comanda durant el temps de trànsit.

Poden ocórrer retards en cas que necessitem investigar possibles errors comesos durant el procés de compra o qualsevol altra irregularitat. Per evitar demores, els preguem que s’assegurin de confirmar l’exactitud de tota la informació de facturació i enviament.

Mètodes d’enviament i temps de lliurament

Torné Textil els ofereix aquestes opcions d’enviament:

Per a comandes nacionals:

-Enviaments a Catalunya, Espanya peninsular, illes Balears

L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 24 – 48 hores laborables.

-Ceuta i Melilla, Gibraltar

L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborables (subjecte a despatx de duanes).

-Portugal

L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborables.

-Andorra:

L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 3 dies laborables.

-Enviaments a les illes Canàries:

L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 8 – 11 dies laborables.

Per a comandes dins de la Unió Europea (excepte illes portugueses, franceses i italianes, així com Suïssa i Noruega):

Missatgeria bàsica: L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 3 – 9 dies laborables (depenent de la distància del país de destinació respecte a Barcelona).

Missatgeria urgent: L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 48 – 72 hores (dies laborables).

Per a comandes internacionals fora de la Unió Europea:

Missatgeria bàsica: L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 5 – 30 dies laborables depenent de la destinació.

Missatgeria urgent: L’endemà, després de la data d’enviament. Els lliuraments requereixen un període de 2 – 9 dies laborables depenent de la destinació.

Important: En el càlcul dels terminis de lliurament, s’ha d’excloure el dia en què la comanda és enviada, els caps de setmana i algunes festes locals i/o nacionals.

Opcions d’enviament i tarifes per a comandes web

Torné Textil S.L. (Lactotex) ofereix el servei de missatgeria a través de l’empresa Seur. Cal tenir en compte que les dates d’entrega són només estimacions i no podem garantir els terminis de lliurament per a les comandes internacionals.

Poden ocórrer retards en cas que necessitem verificar l’ordre o hi hagi condicions meteorològiques adverses. També es poden produir retards de duana o de la companyia de transports.

Des de l’empresa de missatgeria s’envia al client la informació de seguiment per correu electrònic i/o missatge de text. De tota manera, el client sempre pot comprovar l’estat de l’enviament al seu compte del nostre web (per a usuaris registrats).

Drets i impostos d’importació

Cal tenir en compte que les comandes internacionals poden estar subjectes a certs drets duaners d’importació, impostos i taxes imposades al lliurament per part del país del client. Aquestes càrregues no s’inclouen en els preus i costos d’enviament que apareixen a Lactotex.

Com a importador de la mercaderia, el client ha de complir les lleis i regulacions locals i pagar tots els drets, impostos i honoraris. En conseqüència, li recomanem que es posi en contacte amb l’oficina de duanes local corresponent per obtenir una estimació dels impostos i drets aplicables al lliurament i per rebre més informació sobre aquesta qüestió.

Modalitats de pagament

A la nostra botiga en línia pot triar una de les opcions de pagament següents. Li preguem que tingui en compte que, segons l’opció de pagament escollida, pot haver-hi algun recàrrec addicional a més de les despeses d’enviament:

1. – Targeta

Mitjançant el sistema TPV del BBVA.

Aquest sistema no té cap recàrrec addicional.

2. – PayPal

PayPal és líder en tecnologia antifrau. Optar per fer un pagament amb PayPal és triar una de les formes més segures de pagament a Internet. Aquest sistema no només pren mesures per protegir la informació financera del client, sinó que també ofereix una àmplia defensa davant pagaments no autoritzats enviats des del seu compte. Cada operació verifica i protegeix les dades del client per augmentar la seva seguretat com a usuari. Donar-se d’alta a PayPal és gratis per als compradors, fer-ne ús és molt senzill i és un sistema acceptat pràcticament arreu del món.

Aquest sistema té un 3,5% de recàrrec sobre el valor de la compra total.

3. – Transferència bancària :

Mitjançant un ingrés o transferència a::

BBVA

IBAN: ES35 0182 3517 1001 0152 1990

SWIFT: BBVAESMMXXX

Titular: Torné Textil S.L.

Un cop fet el pagament, pot enviar-ne còpia per correu electrònic a info@lactotex.comlactotex.com per agilitzar l’expedició de l’enviament.

Aquest sistema no té cap recàrrec addicional.

Canvis i devolucions

Devolucions

Si no està satisfet amb el producte que ha comprat, pot retornar-lo i optar entre un canvi o un reemborsament complet (excepte despeses d’enviament) dins dels 15 dies naturals posteriors a la compra. Els productes que es retornin han d’estar sense utilitzar, en la mateixa condició en què es van rebre i en l’embalatge original.

És important que, en rebre la comanda, primer inspeccioni l’enviament acuradament i s’asseguri que està en bon estat. Si hi ha alguna pèrdua o dany, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres immediatament el mateix dia a través del correu electrònic info@lactotex.com, ens enviï fotografies dels desperfectes i marqui a l’albarà del transportista qualsevol defecte visible. No s’accepten devolucions per defecte de transports passades 24 hores de l’entrega.

Instruccions de devolució

Per a les devolucions, li preguem que segueixi aquestes instruccions:

En primer lloc cal que notifiqui la devolució per correu electrònic a l’adreça info@lactotex.com amb el motiu corresponent.
La manera més fàcil de retornar la mercaderia és per correu o a través de qualsevol companyia de transports a la nostra adreça (el cost d’enviament ha d’haver estat prepagat pel client). Si prefereix que li recollim la mercaderia, simplement cal que es posi en contacte amb nosaltres per tal que li enviem un missatger. El cost d’aquest servei anirà a càrrec del client, que farà el pagament al missatger en el moment de la recollida.

Les devolucions han de ser enviades a:

Torné Textil S.L.
Camí les Comes, 4
08274 Sant Feliu Sasserra (Barcelona) Spain

Canvis

Seguint la mateixa política que en les devolucions, tots els articles es poden canviar, excepte si es tracta d’un producte de fabricació exclusiva per al client.

Els canvis són possibles sempre que el producte no hagi estat utilitzat i conservi l’embalatge original. Caldrà notificar els canvis per correu electrònic a l’adreça info@lactotex.com. En primer lloc cal que realitzi la comanda de nou a través de la nostra web amb el nou producte que vulgui comprar. El mateix transportista que li faci l’entrega del nou producte li recollirà el producte a canviar.


Reintegrament de la compra

Per tramitar la devolució de l’import de la seva compra, tots els productes han de ser retornats en l’embalatge original, sense alteracions i incloent totes les etiquetes. Les teles no poden haver estat manipulades.

Torné Textil S.L. no es farà càrrec dels articles retornats en condicions invendibles.

Un cop rebem el producte i n’acreditem el bon estat, en el transcurs de 3 a 7 dies li abonarem l’import corresponent al número de compte que ens faciliti.

Recordi que la despesa d’enviament no és reemborsable.

Condicions d’ús

Les condicions generals d’ús aquí exposades regulen l’ús dels llocs web lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de, propietat de Torné Textil S.L., amb domicili a Camí les Comes, 4 08274 Sant Feliu Sasserra, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al tom 47614, foli 51, full B 557134, inscripció 1, amb número de CIF B02946416.

Es tracta d’una plataforma web de compra en línia de tot tipus de draps i teles per a l’elaboració de formatges, fabricades per Torné Textil S.L.

L’accés a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de per part de qualsevol usuari d’Internet implica l’acceptació i compliment d’aquestes condicions generals d’ús i de qualsevol altra condició particular del producte ofert, per la qual cosa amb anterioritat a l’accés i/o utilització d’aquests continguts l’usuari haurà de llegir atentament les condicions d’ús.

Usuaris

lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.com és un web d’accés lliure i visita gratuïta per a tots els usuaris d’Internet majors de 16 anys, sense necessitat de registrar-se fins a l’inici d’una compra.

Les persones que vulguin rebre, periòdicament, a la seva adreça de correu electrònic les ofertes i descomptes disponibles podran acceptar aquesta particularitat en el moment de registrar-se. La periodicitat de l’enviament d’informació sobre les ofertes o productes no es descriu en les condicions d’ús, encara que no excedirà més d’un enviament al dia. Els usuaris que vulguin comprar han de disposar de la condició d’usuari registrat, la qual s’adquireix completant com a mínim els camps obligatoris marcats amb [*] i enviant el formulari de l’apartat “Registra’t” o qualsevol altre formulari enviat per Torné Textil S.L.

Per defecte, l’usuari registrat rebrà automàticament al seu correu electrònic les ofertes. En el cas de no voler rebre-les, caldrà que ho indiqui a l’apartat “Les meves dades” del seu compte. En qualsevol cas, l’accés i/o compra dels productes oferts per Torné Textil S.L. implica l’acceptació i compliment de les condicions generals d’ús en la versió publicada en el moment en què s’accedeixi al lloc web.

Preus

Els preus presentats al web estan desglossats amb i sense IVA. Els preus del web són preus finals. Els usuaris registrats que hagin adquirit un producte no hauran d’abonar cap altra quantitat extra al col·laborador o tercer, exceptuant impostos duaners i/o transports.

Pagament

El pagament s’efectuarà mitjançant qualsevol de les formes de pagament acceptades en el moment de la visita el client, que poden ser: transferència bancària, Paypal i/o targeta de crèdit.

En el moment de fer la comanda i/o acceptació de la compra, l’usuari registrat proporcionarà les dades de la targeta de crèdit o dèbit, la data de caducitat, el CVV2 / CVC2 (els 3 dígits de seguretat que consten a la part posterior de la targeta), així com el nom del titular. En el pagament a través del servei PayPal, l’usuari serà redirigit al lloc web oficial de PayPal perquè introdueixi la modalitat de pagament i les dades necessàries per a l’efectivitat del pagament. En qualsevol cas, per a cada compra, l’usuari haurà de proporcionar la informació sol·licitada, que serà tramitada de forma segura, atès que Torné Textil S.L. no emmagatzema les dades bancàries en el compte de l’usuari registrat un cop confirmada i finalitzada la compra. L’usuari registrat haurà de notificar a Torné Textil S.L. qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, mitjançant un correu electrònic a info@lactotex.com, en el menor termini de temps possible perquè Torné Textil S.L. pugui fer les gestions oportunes.

Seguretat

Torné Textil S.L. disposa de les màximes mesures de seguretat comercialment disponibles en el sector. A més, el procés de pagament funciona sobre un servidor segur que utilitza el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada mitjançant algoritmes de 128 bits, que asseguren que només sigui intel·ligible per l’ordinador de l’usuari registrat i el del lloc web. D’aquesta manera, en utilitzar el protocol SSL es garanteix:

* Que l’usuari registrat comunica les seves dades al centre servidor de Torné Textil S.L. i no a cap altre que intentés fer-se passar per aquest, i * Que entre l’usuari registrat i el centre servidor de Torné Textil S.L. les dades es transmeten xifrades, de manera que se n’evita la possible lectura o manipulació per part de tercers.

Així mateix, Torné Textil S.L. manifesta que no té dades confidencials relatives al mitjà de pagament utilitzat per l’usuari un cop la compra ha estat confirmada i finalitzada. Les entitats bancàries amb què Torné Textil S.L. té signats acords per a la prestació del servei de pagaments, a través del que es coneix com “passarel·la segura de pagament en línia”, són les úniques que poden tenir accés a aquestes dades a manera de gestió dels pagaments i cobraments. Quan es fa un pagament, l’usuari registrat és dirigit cap a la interfície segura (https) de l’entitat bancària, on introdueix les dades de la targeta i valida l’operació, de manera inaccessible a tercers.

D’acord amb la Llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que totes les adreces de correu electrònic facilitades per l’usuari registrat seran tractades amb la màxima confidencialitat i només per a l’enviament d’un correu electrònic d’invitació a donar-se d’alta al web, i no seran incorporades als fitxers de Torné Textil S.L., sense el posterior consentiment dels titulars després d’haver-se registrat com a usuaris del web, de manera que qualsevol reenviament de correus electrònics serà conseqüència d’una acció o sol·licitud expressa de l’usuari.

Prestació del servei / lliurament de producte

Cada compra que faci l’usuari registrat requereix l’acceptació de les condicions d’ús, mitjançant la marcació de la casella corresponent, i suposa de forma expressa el coneixement i l’acceptació de les condicions particulars i detalls dels serveis i/o productes que s’ofereixen.

Cancel·lació

Torné Textil S.L. només acceptarà les cancel·lacions sol·licitades per correu electrònic (info@lactotex.com) o a través del formulari de consultes del web. El termini màxim per a una cancel·lació és de 7 dies hàbils establert legalment. no s’acceptaran devolucions per desistiment de compres i / o comandes. En tot cas, l’usuari estarà obligat a fer-se càrrec del cost directe de la devolució del producte o de la cancel·lació del servei. La cancel·lació o baixa del compte no suposa la cancel·lació de les compres efectives que s’hagin fet. En el cas que el client es vulgui donar de baixa a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de, li aconsellem fer-ho un cop hagi rebut les compres, perquè així podrà fer el seguiment de la comanda en cas que ho consideri oportú.

Propietat intel·lectual i industrial

Lactotex és una marca registrada, per la qual cosa queda expressament prohibit qualsevol ús, per part de tercers, tant de la mateixa marca com de qualsevol signe identificatiu similar que pugui induir a confusió sobre el seu origen o titularitat, sense prèvia autorització per escrit de Torné Textil S.L. Així mateix, el web és un domini registrat per Torné Textil S.L.; aquest domini no pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia, en connexió amb altres serveis que no siguin de Torné Textil S.L. de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de Torné Textil S.L.

Torné Textil S.L. ostenta tots els drets sobre el disseny i/o contingut d’aquest lloc web i, en especial, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, sobre productes, logos, dissenys, marques, noms comercials, botons, arxius de programari, combinacions de colors i dades que s’inclouen al web. S’adverteix als usuaris i visitants que aquests drets estan protegits per la legislació vigent espanyola i internacional relativa a la propietat intel·lectual i industrial. En cap cas l’accés al lloc web implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total ni parcial dels drets atorgats per la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, i sense perjudici del que s’ha dit el contingut d’aquest web també té la consideració de programa informàtic i, per tant, s’hi aplica també tota la normativa espanyola i comunitària europea vigent en la matèria. Queda totalment prohibida la reproducció (excepte la descàrrega temporal des del lloc web al disc dur de l’ordinador de l’usuari o als servidors proxy), la còpia, l’ús, la distribució, la reutilització, l’explotació, la realització de segones còpies, l’enviament per correu, la transmissió, la modificació, la cessió o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en aquest web que no hagi estat expressament autoritzat per Torné Textil S.L. L’usuari s’obliga a usar els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular el copyright i altres dades identificatives dels drets de Torné Textil S.L. o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que pogués contenir en els continguts. Així mateix, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del lloc web per remetre publicitat, comunicacions amb fins comercials o missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, i també s’abstindrà de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació. Torné Textil S.L. informa que no concedeix llicència o autorització implícita sobre els drets de propietat intel·lectual i/o industrial o sobre qualsevol altre dret o propietat relacionada, directament o indirectament, amb els continguts inclosos al web.

Accés i estada al web. Els nostres continguts

Els usuaris registrats són íntegrament responsables de la seva conducta en accedir a la informació del web, tant mentre hi naveguin com després d’haver-hi accedit. L’usuari web es compromet a observar diligentment i fidelment les recomanacions que en el seu moment estableixi Torné Textil S.L. en relació amb l’ús del lloc web. A aquest efecte Torné Textil S.L. es dirigirà als usuaris web a través de qualsevol mitjà de comunicació mitjançant el lloc web. L’usuari web es compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts que Torné Textil S.L. posi a la seva disposició, elaborat o no per Torné Textil S.L., publicat o no sota el seu nom de forma oficial, per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral o a l’ordre públic. Els usuaris que accedeixin al lloc web han d’observar la legislació aplicable, els codis ètics o de conducta que puguin subscriure, i les normes generals d’ús del web. D’acord amb tot això, s’abstindran de presentar conductes que, a títol merament enunciatiu i no exhaustiu:

(a) contravinguin, menyspreïn o atemptin contra els drets fonamentals i llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els tractats internacionals i en la resta de l’ordenament jurídic;

(b) indueixin, incitin o promoguin actuacions delictives, denigrants, difamatòries, infamants, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptats en l’ordre públic;

(c) indueixin, incitin o promoguin actuacions, actituds o idees discriminatòries per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició;

(d) incorporin missatges delictius, violents, pornogràfics, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptats en l’ordre públic;

(e) indueixin o puguin induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor;

(f) indueixin o incitin a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l’equilibri psíquic;

(g) facin ús d’informacions falses, ambigües, inexactes, exagerades o extemporànies, de manera que puguin induir a error sobre el seu objecte o sobre les intencions o propòsits del comunicant;

(h) facin ús d’informacions que es trobin protegides per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyent a tercers, sense que l’usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l’autorització necessària per dur a terme l’ús que en fa o en pretén fer;

(i) violin els secrets empresarials de tercers;

(j) siguin contràries al dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones;

(k) infringeixin la normativa sobre secret de les comunicacions;

(l) constitueixin publicitat il·lícita, enganyosa o deslleial i, en general, constitueixin competència deslleial;

(m) provoquin, per les seves característiques (com ara format, extensió, etc.) dificultats en el funcionament normal del servei o incompleixin els requisits tècnics o les especificacions establertes per a l’accés al lloc web, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir-ne el gaudi normal per part d’altres usuaris. L’usuari web respondrà dels danys i perjudicis que Torné Textil S.L. pugui patir com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions aquí determinades. Torné Textil S.L. es reserva el dret a actualitzar els continguts quan ho estimi convenient, així com a eliminar-los, limitar-los o impedir-hi l’accés, de manera temporal o definitiva, així com també es reserva el dret a denegar l’accés al web a usuaris registrats que facin un mal ús dels continguts i/o incompleixin qualsevol de les condicions que apareixen en aquestes condicions d’ús. Torné Textil S.L. informa que no garanteix:

1. Que l’accés al web i/o als web d’enllaç sigui ininterromput o lliure d’error;

2. Que el contingut o programari (software) al qual els usuaris registrats i visitants accedeixin a través del web o dels web d’enllaç no contingui cap error, virus informàtic o altres elements que puguin produir alteracions en el seu sistema o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic, o puguin causar un altre tipus de dany;

3. L’aprofitament que de la informació o contingut d’aquest web o dels webs d’enllaç que els usuaris registrats, usuaris subscriptors o visitants puguin fer per als seus propòsits personals.

Responsabilitat Torné Textil S.L.

a) Responsabilitat pel que fa al contingut

Torné Textil S.L. s’eximeix de qualsevol responsabilitat respecte a qualsevol decisió adoptada per l’usuari del lloc web com a conseqüència de la informació que conté. Recordi que les descripcions dels productes o serveis oferts al lloc web es fan d’acord amb la informació proporcionada pels col·laboradors de Torné Textil S.L. Les fotografies o vídeos relatius als productes i serveis i els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus continguts al web de Torné Textil S.L. són sobre els productes o serveis reals oferts i posats a la venda per tal de donar la major informació sobre el producte o servei i les seves característiques. No obstant això, es fa expressa menció del caràcter divulgatiu i orientador que tenen, i de la manca de caràcter exhaustiu, motiu pel qual: (i) Torné Textil S.L. no garanteix l’exactitud de la informació continguda en les fotografies i il·lustracions facilitades pels seus col·laboradors i, per tant, no assumeix cap responsabilitat sobre possibles inexactituds en aquest sentit. (ii) Torné Textil S.L. rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació no elaborada directament per Torné Textil S.L. o no publicada de forma autoritzada per l’empresa en el seu nom, igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts, així com també es reserva el dret a actualitzar els continguts, eliminar-los, limitar-los o impedir-hi l’accés, de manera temporal o definitiva.

Part del web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinada. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material remès per incloure’l a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de compleix les lleis que en cada cas puguin ser d’aplicació. Torné Textil S.L. no serà responsable de cap error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors. Així mateix, Torné Textil S.L. té dret a fer, durant intervals temporals definits, plans per promoure el registre de nous membres en el seu servei. Torné Textil S.L. es reserva el dret de modificar les condicions d’aplicació de les promocions, prorrogar-les comunicant-ho degudament, o procedir a l’exclusió de qualsevol dels participants de la promoció en el supòsit de detectar qualsevol anomalia, abús o comportament poc ètic en la seva participació.

b) Responsabilitat respecte als enllaços a altres llocs web

Els enllaços introduïts a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de són de caràcter merament informatiu i, per tant, Torné Textil S.L. no controla ni verifica cap informació, contingut, producte o servei facilitat a través d’aquests llocs web. En conseqüència, Torné Textil S.L. declina qualsevol tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte, en especial el contingut, relatiu a aquestes pàgines i llocs web.

c) Responsabilitat en el supòsit que aquest web sigui la destinació de l’enllaç introduït en una altra pàgina web

Pel que fa als enllaços establerts per altres pàgines a aquest lloc web, així com si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitgés establir algun tipus d’enllaç amb destinació al lloc de Torné Textil S.L., cal atenir-se a les estipulacions següents:

(a) Només es podrà dirigir a la pàgina d’inici del lloc web. (b) L’enllaç ha de ser absolut i complet, és a dir, ha de portar l’usuari a l’adreça de Torné Textil S.L. i ha d’abastar completament tota l’extensió de la pantalla de la pàgina inicial. En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de Torné Textil S.L., la pàgina que faci l’enllaç podrà reproduir d’alguna manera el lloc web de Torné Textil S.L., incloure’l com a part del seu web o dins d’un dels seus marcs (frames) o crear un navegador (browser) sobre qualsevol de les pàgines del web. (c) No es donarà cap tipus d’indicació errònia o incorrecta sobre la pàgina de Torné Textil S.L. (d) Si es volgués fer constar algun signe distintiu de Torné Textil S.L., com marques, logotips i denominació, caldrà disposar de l’autorització per escrit corresponent. (e) El titular de la pàgina que ofereix l’enllaç haurà d’actuar de bona fe i sense la pretensió d’afectar negativament la reputació o bon nom de Torné Textil S.L. (f) Es prohibeix, excepte autorització expressa de Torné Textil S.L., donar d’alta els elements de text de la marca o del logotip, el nom de domini o la denominació social de Lactotex, com a paraula clau (metaetiquetes o metatags o metanames) per a les cerques de llocs web fetes a través de cercadors.

Torné Textil S.L. no assumeix cap responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web que ofereix l’enllaç. L’establiment de l’enllaç no implica l’existència de cap tipus de relació, col·laboració o dependència de Torné Textil S.L. amb el titular d’aquesta pàgina web.

Política de privacitat

a) Protecció de dades personals

Per a la simple visita al web, les persones que hi accedeixin no faciliten informació personal ni és obligat facilitar-ne. Quan s’ha de subministrar tal informació, el lloc web informa sobre el caràcter voluntari o obligatori del lliurament de dades. Per gaudir de determinats serveis, l’usuari s’ha de registrar. L’ordinador on s’allotja el web utilitza galetes (cookies) per millorar el servei prestat per Torné Textil S.L. Aquestes galetes s’instal·len automàticament a l’ordinador emprat pels usuaris registrats i usuaris subscriptors, però no n’emmagatzemen cap tipus d’informació personal. Si l’usuari ho desitja, pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de galetes i per impedir-ne la instal·lació al disc dur. Es poden consultar les instruccions i manuals del navegador per ampliar aquesta informació. (Vegeu l’apartat sobre “Utilització de galetes”). En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, en transposició de la normativa europea Directiva 1995/46/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 24 d’octubre de 1995, relativa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la Directiva 2002/58/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de juliol de 2002, l’informem que les dades personals que ens faciliti en l’emplenament de qualsevol formulari existent al lloc web lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.delactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de, en el contacte o en la remissió d’un correu electrònic a qualsevol de les nostres bústies, formaran part dels fitxers que són titularitat de Torné Textil S.L. i:

1r. – Les dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat per fer-ne la gestió administrativa, per donar-hi resposta, per fer-ne la gestió comercial que ens vinculi, per fer-ne una anàlisi comercial i/o per fer l’enviament a través de correu electrònic dels plans, ofertes i descomptes que faci Torné Textil S.L., en el cas que així ho manifesti expressament com a usuari subscriptor o per defecte en el registre d’usuari registrat, si no hi manifesta oposició expressa amb posterioritat.

2n. – El fet de facilitar les dades personals implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat, així com l’autorització a Torné Textil S.L. perquè tracti les dades personals que ens faciliti.

3r. – Les dades personals seran tractades adoptant els nivells de seguretat adequats d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, i es respectaran les degudes mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, en compliment de l’obligació de secret, amb l’objectiu de garantir la confidencialitat de les dades.

4t. – Les dades del comprador (excepte les bancàries) podran ser comunicades al col·laborador dels productes i serveis adquirits per l’usuari registrat, només un cop s’hagi confirmat l’adquisició, per facilitar l’efectiva i correcta prestació del servei o lliurament del producte per part de l’esmentat col·laborador, com a conseqüència de la lliure i legítima acceptació de la relació jurídica entre comprador i col·laborador, tenint en compte que el desenvolupament, compliment i control d’aquesta relació implica necessàriament la connexió del tractament de dades amb els seus fitxers.

5è. – Torné Textil S.L. presumeix que les dades han estat introduïdes pel seu titular o per la persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes. L’usuari que faciliti informació de caràcter personal es responsabilitza de la veracitat de les dades facilitades. Si vostè facilita dades personals d’un tercer caldrà que, prèviament, li ho hagi fet saber i li hagi sol·licitat el consentiment dels extrems exposats en aquestes condicions d’ús. Respecte a la informació que sigui remesa per menors de 16 anys, serà requisit imprescindible que el remitent hagi obtingut prèviament el consentiment patern, del tutor o del representant legal perquè les dades de caràcter personal puguin ser objecte de tractament automatitzat.

Depenent del producte o servei adquirit, l’usuari registrat ha de facilitar més o menys dades de forma obligatòria, com poden ser, de manera enunciativa: (i) dades identificatives de DNI/passaport, (ii) telèfon de contacte, (iii) adreça de lliurament, (iv) adreça de facturació, (v) nom complet o raó social, (vi) adreça de correu electrònic, (vii) qualsevol informació requerida com a obligatòria pel col·laborador del producte o servei adquirit. Les dades identificades com a complementàries de l’usuari registrat que es demanen a “Les meves dades” són dades que es faciliten voluntàriament. Aquestes dades complementàries són per a la segmentació del perfil del consumidor de Torné Textil S.L. i seran tractades de conformitat amb els punts anteriors per millorar les comunicacions i relacions comercials amb Torné Textil S.L., i no seran cedides a cap tercera empresa sense consentiment previ de l’usuari.

b) Exercici de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

La cancel·lació de dades n’implica el bloqueig i n’impedeix el tractament i visualització per part de Torné Textil S.L. i de tercers. Sense detriment del que aquí s’ha exposat, informem que alguna informació podrà ser conservada de forma bloquejada per part de Torné Textil S.L. per al compliment de les seves obligacions legals, com ara responsabilitats contractuals o obligacions fiscals i tributàries. Correspon als usuaris registrats l’actualització de les seves pròpies dades. En qualsevol moment, l’usuari registrat tindrà el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a totes les seves dades personals. Per exercir aquesta facultat l’usuari registrat haurà d’accedir a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de, a l’apartat “Les meves dades” (pestanya: “Donar-se de baixa de Torné Textil S.L.”) o dirigir-se per escrit a Camí les Comes, 4 08274 Sant Feliu Sasserra (Barcelona) o via correu electrònic a contacte info@lactotex.com. Per tant, l’usuari registrat és responsable de la veracitat de les seves dades i Torné Textil S.L. no serà responsable de cap inexactitud que puguin contenir. Així mateix, per a qualsevol aclariment sobre aquests drets l’usuari haurà d’accedir a lactotex.cat / lactotex.es / lactotex.fr / lactotex.com / lactotex.de i omplir el formulari corresponent a l’apartat “Contacta amb nosaltres”.

Utilització de galetes (cookies)

Al nostre lloc web no hi ha hipervincles que permetin la comunicació de les dades dels usuaris a altres pàgines o llocs web ni tampoc hi ha tractaments invisibles de dades personals. Per a la utilització del lloc web és necessària la utilització de galetes (entès com a conjunt de caràcters que s’emmagatzemen al disc dur o a la memòria temporal de l’ordinador d’un usuari quan accedeix a les pàgines de determinats llocs web). Les galetes s’utilitzen amb la finalitat de millorar el servei prestat per Torné Textil S.L. però no emmagatzemen cap tipus d’informació personal relativa als usuaris; la informació obtinguda és anònima. La informació que Torné Textil S.L. emmagatzema al seu equip mitjançant aquest mecanisme consisteix únicament en un número que identifica un usuari, la ciutat des de la qual va accedir al lloc en l’última sessió, a més de preferències com l’idioma de navegació predilecte i la data en què es va dipositar la galeta. Les galetes ens ajuden a millorar el nostre lloc web i a prestar un servei millor i més personalitzat. En concret, permeten:

* Fer una estimació sobre números i patrons d’ús.

* Emmagatzemar informació sobre les preferències de l’usuari i personalitzar el lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.

* Accelerar les recerques de l’usuari.

* Torné Textil S.L. també podrà registrar les adreces IP dels usuaris per diagnosticar qualsevol problema amb el nostre servidor, per administrar el nostre lloc web i per analitzar les tendències dels usuaris en general.

Si ho desitja, pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de galetes i per impedir-ne la instal·lació al disc dur. No obstant això, si selecciona aquesta configuració, potser no podrà accedir a determinades parts del lloc web o no podrà aprofitar algun dels nostres serveis. Llevat que hagi ajustat la configuració del seu navegador de manera que rebutgi galetes, el nostre sistema produirà galetes quan es connecti al nostre lloc web. Pot consultar les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.

Nul·litat

En cas que qualsevol clàusula d’aquestes condicions d’ús sigui declarada nul·la, la resta es mantindran vigents i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les esmentades condicions. Torné Textil S.L. podrà no exercir algun dels drets i facultats conferits en aquest document, fet que no implicarà en cap cas que hi renuncia, excepte reconeixement exprés per part de Torné Textil S.L. o prescripció de l’acció que en cada cas correspongui.

Modificació de les condicions d’ús

Torné Textil S.L. es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, la presentació i configuració del lloc web, així com les condicions d’ús. Per aquesta raó, Torné Textil S.L. recomana a l’usuari registrat llegir atentament les condicions d’ús cada vegada que accedeixi al lloc web. Els usuaris registrats sempre disposaran de les condicions d’ús en un lloc visible, lliurement accessible per fer totes les consultes que vulguin. En qualsevol cas, l’acceptació de les condicions d’ús serà un pas previ i indispensable a l’adquisició de qualsevol producte disponible a través del lloc web.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola. De conformitat amb l’article 29 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, els contractes celebrats per via electrònica en què intervingui com a part un consumidor es presumiran celebrats en el lloc en què tingui la seu Torné Textil S.L. Els contractes electrònics entre empresaris o professionals, en defecte de pacte entre les parts, es presumiran celebrats en el lloc en què estigui establert el prestador de serveis. En cas de controvèrsia que es derivi d’aquestes condicions generals i per a la resolució dels conflictes, les parts se sotmeten, a la seva lliure elecció, i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de Torné Textil S.L.